Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti

CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE

Treninzi i seminari Centra za razvoj karijere

Centar za razvoj karijere (CCD – Center for Career Development) je organizaciona jedinica kompanije LINK group, čiji je cilj da studente Akademije lepih umetnosti i multimedija pripremi za profesionalno napredovanje i siguran početak umetničke karijere, da ih poveže sa poslodavcima i da im pruži podršku u sticanju onih znanja i veština koje su potrebne u savremenom svetu.

Jednom rečju, Centar za razvoj karijere pomaže vam da donesete kvalitetne odluke u karijeri.

Besplatni seminari i unapređenje ličnih osobina

Nekoliko puta mesečno CCD organizuje subotnje seminare, koji obuhvataju oblasti nadogradnje vaših ličnih i profesionalnih veština, koje će vam pomoći u poslovnom svetu.

Profesionalno usmeravanje Print

Putem CCD-a, na raspolaganju vam je usluga profesionalne orijentacije uz pomoć koje, kroz testove za stručnu procenu sposobnosti, ličnosti, interesovanja i očekivanja, polaznici uspešno biraju zanimanje.

Kako do posla?

Kroz niz interaktivnih radionica na temu traženja posla, CCD vam pomaže da se pripremite za proces zapošljavanja i unapređenja vaše karijere. Deljenjem iskustava i praktičnih primera naučićete kako da budete spremni na razgovor za posao.

Osim toga, postoji i servis za izradu radnih biografija koji pomaže polaznicima Akademije lepih umetnosti i multimedija da naprave CV koji će ih istaći u odnosu na ostale kandidate za posao i time im obezbediti pažnju poslodavca prilikom apliciranja.

Iskoristite tim stručnjaka

Tim stručnjaka za ljudske resurse daće vam savete i odgovore na sva pitanja, kako biste doneli prave odluke u vezi sa vašim profesionalnim razvojem.

Povežite se sa najboljim poslodavcima

U saradnji sa najpoznatijim kompanijama i institucijama kulture, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima i stručnoj praksi, čak i pre nego što oni postanu dostupni na tržištu.

Steknite radno iskustvo 

Danas svi poslodavci od kandidata traže praktično iskustvo prilikom zapošljavanja. Zbog toga je polaznicima Akademije lepih umetnosti i multimedija omogućeno da postanu deo jedinstvenog LINK Apprentice Programa i steknu radno iskustvo, praktična znanja i veštine u internacionalnoj kompaniji i realnim uslovima poslovanja.