Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti

Postani deo generacije koja menja svet

Stvaranje umetnika koji će obeležiti 21. vek

Savremeni vizuelni umetnik više nije samo slikar ili vajar. On sada spaja digitalno i analogno, bavi se programiranjem, animacijom, robotikom, VR i internet umetnošću, video-igricama i 3D printom. Njegove ideje i dela brišu granice, aktivirajući sva ljudska čula.

Umetnost je danas moguće dotaći, osetiti, biti deo nje. Više nego ikad utiče na promene u svetu, svest ljudi i njihovo poimanje realnosti.

Da li pripadaš novoj generaciji umetnika?

visualartImaš osećaj za lepo i veruješ da umetnost može promeniti svet. Svojim slikama otvaraš dimenzije i dizajnom predstavljaš virtuelnu realnost. Na daskama koje život znače ostavljaš deo sebe, a sedma umetnost za tebe predstavlja izvor inspiracije i novih ideja.

Ukoliko se pronalaziš u ovome, ALUM je pravo mesto za tebe.

Na Akademiji lepih umetnosti i multimedija steći ćeš klasične umetničke veštine dopunjene modernim digitalnim znanjima. Obrazovanje na ALUM-u predstavlja izbalansiran spoj savremenih i tradicionalnih metoda koje se dopunjuju međusobno.


Start living your passion

Iskoristi priliku da dobiješ znanje koje je potrebno da bi postao umetnik 21. veka. Neka tvoji umetnički projekti obeleže savremenu epohu, neka ostanu upamćena dela o kojima će buduće generacije učiti. Akademija lepih umetnosti i multimedija je jedina visokoobrazovna institucija u regionu koja ti omogućava da do njih dođeš u najboljim uslovima, u radu sa najsavremenijim alatima i tehnologijom.

Budi deo nove epohe umetnosti!