Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti

STIPENDIJE

NAGRAĐUJEMO NAJBOLJE
ALUM stipendije za buduće revolucionarne umetnike

Stalno vam padaju na um fantastični filmski projekti, imate ideju kako da inovativnim pristupom režiji osvežite klasičan pozorišni komad ili sanjate o tome da se i sami nađete na daskama koje život znače? Imate oko za detalje i uređenje prostora, ili možda više uživate da se izrazite uz pomoć platna i četkice ili preko računara i grafičke table?

Ako je nešto od navedenog vaša strast i maštate o tome da svoju kreativnost pokažete celom svetu i proslavite se u glumi, režiji, slikarstvu, medijskoj produkciji, dizajnu enterijera ili grafičkog dizajna, školujte se na nekom od programa Akademije lepih umetnosti i multimedija i to besplatno, zahvaljujući stipendijama koje dodeljuje ALUM.

Stipendije 740px

Za sve koji će ostaviti trag u umetnosti

Društvo bez kulture i umetnosti prestaje da bude društvo i zato talentovani i inovativni pojedinci moraju da dobiju priliku da izraze svoje ideje i veštine bez ikakvih prepreka, uključujući i one finansijske prirode.

Sada sve nadarene i maštovite umetničke duše mogu da konkurišu za stipendiju Akademije lepih umetnosti i multimedija za prvu godinu osnovnih studija i dobiju od 10 do 100 odsto popusta na cenu školarine.

Svet očekuje vaš kulturni doprinos! Školujte se, steknite interdisciplinarna znanja i razvijte svoje talente na ALUM-u potpuno besplatno ili po sniženoj ceni školarine.

Ko može da se prijavi?

Za stipendije Akademije lepih umetnosti i multimedija mogu konkurisati svi koji imaju portfolio vredan pažnje ili smatraju da će njihove ideje tek osvojiti srca poštovalaca umetnosti. Prijavite se ako:

  • ste organizovali izložbe,
  • možete da se pohvalite nagrađivanim radovima u oblastima dizajna, slikarstva, glume ili produkcije,
  • igrate zapažene uloge u predstavama ili na filmu,
  • učestvovali ste u stvaranju značajnih filmskih/pozorišnih/TV ostvarenja,
  • imate veliki umetnički potencijal.

Svi zainteresovani koji se prijave za stipendiju ALUM-a imaju priliku da ostvare od 10 do 100 odsto popusta za školovanje na prvoj godini osnovnih studija. Stipendije se dodeljuju u skladu sa raspoloživim mestima na Akademiji lepih umetnosti i multimedija.

Kako do stipendije?

Za stipendije mogu da se prijave svi talentovani umetnici iz oblasti produkcije, režije, glume, slikarstva, grafičkog dizajna ili dizajna enterijera i ostalih vizuelnih umetnosti. Sve što je potrebno kako biste se prijavili za stipendiju na nekom od programa Akademije lepih umetnosti i multimedija je:

1. popunite prijavu na dnu stranice;

2. nakon prijave, javiće vam se savetnik za upis na ALUM i dogovoriti se o svim detaljima konkurisanja;

3. nakon završetka procedure bićete blagovremeno obavešteni o rezultatima konkursa.

Popuni prijavu i postani stipendista Akademije lepih umetnosti i multimedija. Pokaži zašto tvoje ime treba svi da zapamte.