Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti

PRAKSA NA eduTV

Stručna praksa za najnaprednije znanje

EduTV je neprofitabilna edukativna televizijska stanica koja emituje program za savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv i interaktivan način.

Praksa prilagođena svakom odseku

Studenti Akademije lepih umetnosti i multimedija imaju priliku da se detaljno upoznaju sa radom eduTV-a, kao i da stiču najnaprednija znanja iz ove oblasti, kroz praksu prilagođenu odseku koji pohađaju.

Bez obzira na to da li ste upisali odseke Dramske umetnosti, Likovne umetnosti, Dizajn ili Menadžment umetničke produkcije i medija, eduTV vam daje mogućnost da naučite sve veštine koje smatrate potrebnim kako biste postali kompletan umetnik.

Učenje iz iskustva istaknutih stručnjaka 684x244

Iskoristite priliku, jer je Akademija lepih umetnosti i multimedija jedini fakultet koji svojim studentima nudi mogućnosti kao što je učenje iz iskustva istaknutih stručnjaka u realnim uslovima rada na televiziji, kroz snimanje emisija uživo i korišćenja najsavremenije opreme.

Projekti sa prakse biće objavljeni i potpisani

Pored toga, svi vaši reprezentativni projekti, emisije, filmovi i drugi video-materijali biće emitovani na eduTV-u, kao i prilozi o vašim izložbama, predstavama i drugim uspesima. Takođe, moći ćete da radite i projekte za eduTV, prvu edukativnu TV stanicu u Srbiji i regionu.