Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti

DOSTUPNOST PROFESORA

Profesori koji vam rado izlaze u susret

Vi ste došli ovde da učite i steknete znanja koja će vam omogućiti da se bavite umetnošću i  radite svoj posao iz snova. Profesori su tu da vas nauče – svemu što znaju. A da bi to bilo moguće, oni vam moraju biti potpuno dostupni.

Dostupnost profesora će svakako biti nešto po čemu će se vaše studiranje izdvojiti kao sasvim drugačije iskustvo. Na ALUM-u se ne mirimo sa idejom da je nemoguće preneti drugima sva znanja i veštine. Moguće je. Ne dozvolite da se vaše studiranje završi, a da ostane bilo šta što vaš predavač zna i ume, a da to nije preneo na vas.

Da bismo vam u tome pomogli, uveli smo princip potpune dostupnosti profesora studentima.

Često se zaboravi da su profesori tu zbog studenata, a ne studenti zbog profesora. Mi vas podsećamo da je tako, a naši profesori će učiniti isto. Svi oni su se na mnogo načina dokazali u svojim oblastima i zaista imaju čemu da vas nauče. Njihovi uspesi i znanja garancija su kvaliteta studija i svetle budućnosti u vašoj umetničkoj karijeri.

Na ALUM-u stvaramo neposredan odnos između profesora i studenata. On je zasnovan na poverenju, strpljenju i posvećenosti. Samo onda kada ne primećujete nikakve barijere između vas i profesora, oni vam postaju potpuno dostupni. Imati takve uslove tokom studiranja je ogromna prednost. A upravo njih ćete vi imati.

Chat konsultacije sa profesorima

Osim kontakta koji se uspostavlja na samim predavanjima, vežbama i konsultacijama, uz prednosti modernih tehnologija profesori su vam dostupni u svakom trenutku, za sve vaše nedoumice i sve vrste pomoći. Uvek im se možete obratiti mejlom, a na raspolaganju vam je i online platforma koja 24h dnevno omogućava i drugi vid komunikacije – chat komunikaciju sa profesorima.

U pitanju je još jedna prednost studiranja na Akademiji lepih umetnosti i multimedija. Chat konsultacije sa profesorima su dodatni kanal za komunikaciju u realnom vremenu i mogućnost za postavljanje pitanja svim profesorima, ali i dobijanje brzih odgovora.

Takođe, imate mogućnost da pratite listing održanih konsultacija koje vam mogu biti dragocen izvor informacija u slučaju da ste neke propustili.

Uz uvek dostupne profesore, naučićete bolje, postići više.