Fakultet scenskih i primenjenih umetnosti

Besplatno korišćenje multimedije

Kombinacija savremenih i tradicionalnih alata umetnosti

Klasična nastava sa novim tehnologijama je spoj kojim se studenti ALUM-a ističu dugi niz godina. Ono što je zajedničko svim smerovima na ALUM-u je dobijanje najsavremenije multimedijalne opreme koju svakodnevno mogu da koriste.

U zavisnosti od smera koji pohađaju, studentima su obezbeđene i dodatne pogodnosti koje doprinose pravom načinu razvoja njihovih talenata. Ono što je najpotrebnije svakom slikaru, glumcu, dizajneru ili reditelju, Akademija lepih umetnosti i multimedija se potrudila i da im i omogući.

Klasična znanja u savremenim uslovima

Slikari i vajari obogatiće svoj pribor za rad raznovrsnim pigmentima i bojama za stvaranje svojih umetničkih dela, dok fotografi dobijaju najkvalitetniju opremu koja će njihove radove izdvojiti u moru sličnih.

movies-1167319_1920

Dizajneri enterijera i grafički dizajneri zajedno sa dramskim umetnicima kreiraju kostime za predstave i filmove, i zajedničkim radom stvaraju originalnu scenografiju.

Glumcima su omogućeni jedinstveni kostimi, šminka, literatura za učenje i rekviziti koji su im potrebni da svoj talenat pokažu pred publikom u pravom svetlu. 

Budući producenti svoje organizacione veštine usavršavaju uz pomoć Adobe i Autodesk softvera, a multimedijalni umetnici dobijaju potrebne rekvizite za izvođenje performansa.

Brojne pogodnosti koje nudi ALUM

Besplatno korišćenje interneta, računara za samostalan rad, skripti za spremanje ispita samo su neke od dodatnih beneficija koje Akademija lepih umetnosti i multimedija nudi. Studenti odmah nakon predavanja mogu da pristupe nastavnim materijalima online, a za usavršavanje mogu koristiti i e-learning testove.